Vëllezër dhe motra të besimit,

Duke e lutur Allahun fuqiplotë të jenë pranuar të gjitha ibadetet e kryera me nijet të pastër, ju uroj festën e Fitër Bajramit.

U dëshiroj kjo festë t’ju gjejë me shëndet dhe mbarësi.

Afrim Tahiri