Tani Sulejman Rexhepi që para meje dhe shokëve të mi ka pranuar se e shkel Kushtetutën, është armiku më i madh i BFI‐së!

Ai ka shkelur çdo gjë, Kushtetutën, betimin e dhënë publikisht, besën dhënë shokëve, tradhëtoi vetëveten dhe mbarë besimtarët e vendit!

KLIKO LINKUN  BASHKËSINË-FETARE-ISLAME-E-PRET-NJË-EPOKË-E-RE

 

 

NJE-EPOKE-E-RE-320x230