Books, Interviews

Исламската Верска Заедница ја чека Нова Епоха

“Сега, откако Сулејман Реџепи пред мене и пред моите пријатели призна дека го газел Уставот, постана најголемиот непријател на ИВЗ ! Тој има згазено сé, Уставот, јавно дадената заклетва, бесата дадена на пријателите, се издаде себеси како и сите верници во земјата!

 

Целосното мегаинтервју :

ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ЈА ЧЕКА НОВА ЕПОХА

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: